DR Presse
TV Radio Live Nyt fra DR Foto
Pressemail Kontakt
 
Søgning i tekst:
Medtag arkiv
Søgetips
Cadeau til kapelmester

Niels Jørgen Steen fik DR Big Bandets første Leo Mathisen-pris
Niels Jørgen Steen får prisen for gennem sit lange musikalske virke at have formidlet jazzmusik i Leo Mathisens ånd. Uddelingen foregik ved en Leo Mathisen-støttekoncert i Koncerthuset tirsdag aften.

ARKIV
Særlige satsninger
Valg på dr.dk
dr.dk 

Find din folketingskandidat på dr.dk/valg

Alle folketingskandidater kan vise deres egen valgvideo på dr.dk/valg, hvor dr.dk samler al sin dækning af valget. Her indgår videoerne sammen med anden info i en database, så man kan finde sin egen favorit, alt efter holdninger og politisk profil.

DR tilbyder ved dette valg, at alle kandidater - kendt som ukendt - kan få vist sin valgtale eller valgvideo på dr.dk/valg, under overskriften ’Find din kandidat’.

- Der er jo andre end de fra tv kendte kandidater, som stiller op. De får nu også en chance for at vise, hvem der er. Jeg er sikker på, at der nok skal blive vist både informative, provokerende, sjove og underlige videoer på dr.dk/valg siger redaktionschef Per Bjerre

På dr.dk/valg under ’Find din kandidat’ kan man bl.a. finde ud af, hvilken folketingskandidat man er mest enig med, ud fra 20 spørgsmål fra den aktuelle politiske debat. Resultatet er ofte overraskende, og der er masser af stof til en god familiediskussion, hvis man sidder ved computeren og tager testen sammen.

- DR vil gerne have mange danskere til at drøfte politik og undersøge politikernes visioner. Det er jo en af DRs fornemste opgaver. Man kan selvfølgelig se med på tv og høre radio, men nettet giver nye muligheder for selv at finde de kandidater og mærkesager, der betyder noget for den enkelte dansker, siger Per Bjerre.

Ved seneste valg kiggede 250.000 danskere med på kandidatsiderne. Denne gang regner DR med, at endnu flere vælger computeren, når de skal orientere sig.

Muligheden for at oprettet en profil og få vist sin valgvideo er et tilbud fra DR til folketingskandidaterne, som de kan vælge at tage imod - det er således ikke nødvendigvis alle kandidater, som lader sig finde med profil og valgtale.

DR Markedsføring Presse

DR Licens- og Programservice hjælper lyttere og seere med svar på spørgsmål om programmer, sendetider og medvirkende mandag - torsdag kl. 09.00-16.30, fredag kl. 09.00-14.00 på tlf 7020 1313 og via hjemmesiden www.dr.dk/kontaktdr. Lukket i weekenden og på helligdage.

Pressemeddelelsen er offentliggjort 05.11.07 / 10.45

send til kollega | print | til top

2 billeder næste
Pressefoto

Alle folketingskandidater kan vise deres egen valgvideo på dr.dk/valg. Her indgår videoerne sammen med anden info i en database, så man kan finde sin egen favorit, alt efter holdninger og politisk profil.
Foto:  
Ophavsret: Type 1
FotoID:11254175

Download foto