DR Presse
TV Radio Live Nyt fra DR Foto
Pressemail Kontakt
 
Søgning i tekst:
Medtag arkiv
Søgetips
Kender du denne type?

Ny nysgerrig ekspert i 'Kender du Typen?'
Anne Glad beskriver sig selv som 'sindssygt nysgerrig'. Derfor føler hun sig også privilegeret, når hun i 'Kender du typen?' på DR1 får lov at kigge ind i 10 kendte personers meget forskellige hjem.
TV en uge frem

Se tv-programmet en uge frem ved at klikke hér.


ARKIV
Underholdning
Bryllupsshow i Tivoli
DR1  12.05.04 / 19.30

Bryllupsshow i Tivoli

Linie 3, Erann DD, Caroline Henderson, Karen Busck, Søs Fenger og Tue West er blandt den perlerække af kunstnere, der vil underholde DR 1-seerne og gæsterne i Tivolis Koncertsal, når der er Bryllups-show onsdag 12. maj. Billetsalget til showet starter 3. april via BilletNet.

Der er fest i Tivolis Koncertsal 12. maj, når DR1 inviterer til bryllupsshow med en lang række kendte kunstnere på scenen. Det er også her, at Folkegaven 2004 - et Flora Danica stel med parrets fælles monogram og Erann DDs sang til brudeparret - præsenteres for seerne og for publikum i salen.

På scenen i Tivolis Koncertsal vil seerne og publikum kunne opleve nogle af tidens mest populære underholdningsnavne. Preben Kristensen, Anders Bircow og Thomas Eje - også kendt som Linie 3 - får hver aften Cirkusbygningens tag til at løfte sig med deres 25 år jubilæumsshow. De tre er kendt for top professionel underholdning og stor musikalsk charme. Preben Kristensen har i årevis henrykket publikum med sine parodier på Dronning Margrethe - parodier, som dronningen oven i købet selv har moret sig meget over. Det bliver dog ikke en parodi på Dronning Margrethe, som Linie 3 skal underholde med, men et forrygende swingnummer med titlen ”Swing, Swing, Swing”. Linie 3 bliver akkompagneret af Jan Glæsels kor og orkester.

Romantiske duetter er et af temaerne i det festlige show, hvor en række kendte sangere stiller op i kendte og ukendte sammenhænge. Den mangedobbelte grammyvinder Caroline Henderson og den tidligere forsanger i Fielfraz, Claus Hempler, er i øjeblikket gået i tænkeboks for at blive enige om, hvilken sang de vil synge til showet. Danske Karen Busck og norske Bjørn Eidsvåg er allerede blevet enige, de synger nummeret ”Skyfri Himmel”.

Søs Fenger og Tue West synger også duet - men ikke med hinanden. Det er endnu ikke besluttet, hvem de hver især skal synge sammen med - ligesom der stadig forhandles med flere andre kendte kunstnere om at deltage i showet. Navnene på disse kunstnere offentliggøres så snart som muligt.

Kapelmester Joakim Pedersen, der sammen med sit band gjorde ”Stjerne for en aften” til mere end en almindelig musikalsk oplevelse, har i aftenens anledning samlet sit band, der består af nogle af Danmarks bedste musikere. Jonas Krag på guitar, Henrik ”SP” Poulsen på bas, Emil de Waal på trommer og Gustav Ljunggren på guitar. Sammen med koret, der består af Vicky Singh og Stine Jacobsen akkompagnerer de aftenens kunstnere.

Men det store bryllupsshow er andet end musik og underholdning. Fra hele verden vil der være videohilsener fra nær og fjern - fra kendte og ukendte. En af hilsen fra de kendtes rækker kommer fra Los Angeles, hvor Dame Edna sender sin helt egen personlige hilsen til det danske brudepar. Dame Edna er selv fra Australien og er så tæt på at være kongelig, at det næsten ikke er til at se forskel. Man kan måske betvivle hendes ægte royale rødder - men der er ingen tvivl om hendes markante holdninger. Og dem øser hun af, når hun taler om kronjuvelerne, giver Mary et par skønhedstips med på vejen og afslører detaljer fra sin egen bryllupsnat.

Og så er det også denne aften, at DR1-seerne og publikum får præsenteret den store Folkegave 2004. Et Flora Danica stel med brudeparrets monogram, fremstillet af Royal Copenhagen. Og en sang, komponeret og indspillet af Erann DD.

Man vil op til brylluppet kunne høre Erann DDs sang i radioen, men første gang han synger sangen i koncertsammenhæng, bliver i dette store bryllupsshow i Tivolis Koncertsal. Her vil publikum og seerne kunne opleve Erann DD selv synge sin sang fra det danske folk til brudeparret. Sangen har fået titlen ”When You Hold Me”.

Den anden del af Folkegaven 2004 bliver også præsenteret i showet, nemlig det fornemme Flora Danica stel med brudeparrets monogram. Danskerne har via deres bidrag mulighed for at støtte fremstillingen af stellet, som brudeparret selv har ønsket sig. Maibritt Saerens - også kendt som Søs fra DR-serien Krøniken - er formand for Folkegaven 2004. På scenen i Tivolis Koncertsal vil hun præsentere det fornemme stel, som brudeparret vil få overrakt ved en senere lejlighed.

Lige efter det direkte transmitterede bryllupsshow fra Tivolis Koncertsal er der Melodi Grand Prix i Istanbul i Tyrkiet. Dansk Tomas Thordarson skal på scenen med sin sang ”Shame on You” og forhåbentlig får sangen så mange stemmer, at den også er med lørdag aften ved finalen. Hvordan Tomas har det i Istanbul umiddelbart før det store semifinale-show kan seerne få en ide om, når der til slut i bryllupsshowet stilles direkte om til Tomas på bagscenen i Istanbul.

Billetsalget til det festlige show i Tivolis Koncertsal starter lørdag 3. april via BilletNet, tlf: 70 15 65 65 eller www.billetnet.dk

Læs mere om DRs bryllupsdækning på www.dr.dk/bryllup

Læs mere om Folkegaven 2004 på www.folkegaven.dk

 

 

TV Presse

DR Licens- og Programservice hjælper lyttere og seere med svar på spørgsmål om programmer, sendetider og medvirkende mandag - torsdag kl. 09.00-16.30, fredag kl. 09.00-14.00 på tlf 7020 1313 og via hjemmesiden www.dr.dk/kontaktdr. Lukket i weekenden og på helligdage.

Pressemeddelelsen er offentliggjort 02.04.04 / 14.41

send til kollega | print | til top

3 billeder næste
Pressefoto

Der er fest i Tivolis Koncertsal 12. maj, når DR1 inviterer til bryllupsshow med en lang række kendte kunstnere på scenen. Billedet: Erann DD og Maibritt Saerens, der er formand for Folkegaven 2004.
Foto: Kirsten Ellebæk  
Ophavsret: Type 1
FotoID:7907512

Download foto