DR Presse
TV Radio Live Nyt fra DR Foto
Pressemail Kontakt
 
Søgning i tekst:
Medtag arkiv
Søgetips
Kender du denne type?

Ny nysgerrig ekspert i 'Kender du Typen?'
Anne Glad beskriver sig selv som 'sindssygt nysgerrig'. Derfor føler hun sig også privilegeret, når hun i 'Kender du typen?' på DR1 får lov at kigge ind i 10 kendte personers meget forskellige hjem.
TV en uge frem

Se tv-programmet en uge frem ved at klikke hér.


ARKIV
Underholdning
The Daily Show
DR2  26.02.07 / 23.30

DR2 først med The Daily Show på dansk tv

DR2 har sikret sig rettighederne til at sende det Emmy-belønnede satiriske aktualitetsprogram ’The Daily Show’ med Jon Stewart - med blot få døgns forsinkelse. Se med fra mandag 26. februar.

I hjemlandet USA er ’The Daily Show’ blevet en politisk faktor - på trods af programmets sene sendetidspunkt på den obskure tv-kanal Comedy Central. Konceptet er simpelt, men effektivt: Studieværten Jon Stewart og hans hold af fup-korrespondenter kaster et satirisk blik på døgnets politiske begivenheder.

Programmets tag på stoffet giver genlyd hos beslutningstagerne i Washington. Det var således i ’The Daily Show’, at demokraten John Edwards i 2003 meddelte, at han stillede op til præsidentvalget. Og selv ærkerepublikanere står i kø for at gæste showet, der bryster sig af at være politisk farvet i en grad, der kalder mere på brug af smilebånd end løftede pegefingre.

Jon Stewart og resten af redaktionen bag ’The Daily Show’ rammer under lavmålet med en varmesøgende rakets træfsikkerhed, hver gang de trykker på aftrækkeren. Det er plat - og alligevel uendeligt sofistikeret.

Nu kan DR2’s seere få den storpolitiske virkelighed serveret på en ny og forfriskende måde hver aften fra mandag til torsdag. Første gang mandag 26. februar kl. 23.30.

Modsat andre danske tv-kanalers sendinger af populære, amerikanske talkshows, vil The Daily Show’s tur over Atlanten kun medføre få dages forsinkelse.

'The Daily Show' på DR2

’The Daily Show’ sendes på nedenstående tidspunkter:

Mandag-onsdag kl. 23.30
Torsdag 23.40

 

 


 

TV Presse

DR Licens- og Programservice hjælper lyttere og seere med svar på spørgsmål om programmer, sendetider og medvirkende mandag - torsdag kl. 09.00-16.30, fredag kl. 09.00-14.00 på tlf 7020 1313 og via hjemmesiden www.dr.dk/kontaktdr. Lukket i weekenden og på helligdage.

Pressemeddelelsen er offentliggjort 13.02.07 / 09.41

send til kollega | print | til top

3 billeder næste
Pressefoto

Det er plat - og alligevel uendeligt sofistikeret. DR2 sender 'The Daily Show' med Jon Stewart - første gang 26. februar kl. 23.30.
Foto: Comedy Central, Norman Jean Roy  
Ophavsret: Type 2
FotoID:10650702

Download foto