DR Presse
TV Radio Live Nyt fra DR Foto
Pressemail Kontakt
 
Søgning i tekst:
Medtag arkiv
Søgetips
Kender du denne type?

Ny nysgerrig ekspert i 'Kender du Typen?'
Anne Glad beskriver sig selv som 'sindssygt nysgerrig'. Derfor føler hun sig også privilegeret, når hun i 'Kender du typen?' på DR1 får lov at kigge ind i 10 kendte personers meget forskellige hjem.
TV en uge frem

Se tv-programmet en uge frem ved at klikke hér.


ARKIV
Underholdning
Hammerslag
DR1  15.10.02 / 20.30

Hammerslag

Frode mig her og Frode mig der..... nu også i Frankrig! Men Hammerslag lægger ud herhjemme med de første fem af efterårets programmer. Derefter sendes fem programmer fra Sydfrankrig.

Frode Munksgaard har fundet boliger rundt om i Danmark i den lidt dyrere ende, men også boliger med en beliggenhed, som måske har vanskeligt ved at holde priserne.  

Økonomisk usikkerhed får danskerne til at tænke sig længere om, før de køber hus. Det betyder, at det i dag tager omtrent dobbelt så lang tid at få solgt sin bolig som for bare et år siden. Det betyder, at sælgerne i dag i gennemsnit må vente fire-fem måneder, inden boligen er solgt.

Det kommer også til at indvirke på boligpriserne. Hvor meget ved man ikke endnu, men det kommer måske frem i de første fem Hammerslagsprogrammer.

Igen er det ejendomsmæglere, arkitekter og realkreditfolk, som skal vurdere kontantpriser på boliger. Den eneste forhåndsviden, deltagerne i Hammerslag har, er, at de skal på optagelser i Danmark. Først nogle minutter før optagelserne begynder, bliver de præsenteret for boligen.

Med efterårets programmer er der produceret 175 Hammerslagsprogrammer med boliger siden 1993. Hammerslagkonceptet startede i 1989 med antikvitetshandlere, som gættede kontantpriser på antikviteter. Sidenhen kom brugte biler til, og i 1993 altså boliger.

Frode Munkksgaard modtog prisen som årets vært ved dette års tv-festival.

TV Presse

DR Licens- og Programservice hjælper lyttere og seere med svar på spørgsmål om programmer, sendetider og medvirkende mandag - torsdag kl. 09.00-16.30, fredag kl. 09.00-14.00 på tlf 7020 1313 og via hjemmesiden www.dr.dk/kontaktdr. Lukket i weekenden og på helligdage.

Pressemeddelelsen er offentliggjort 19.09.02 / 11.50

send til kollega | print | til top

1 billeder næste
Pressefoto

De tre boliger, der skal vurderes denne gang, ligger i Risskov ved Århus, i Skanderborg og i Fredericia.
Foto: Bjarne Bergius Hermansen  
Ophavsret: Type 1
FotoID:6712221

Download foto